Haka Jukolassa 2019

5.6.2019

Nyt se on taas totta 

Lopulliset joukkueemme löytyvät tiedostoista yläpuolelta. Ne ovat eläneet vielä senkin jälkeen, kun järjestäjien ilmoittautumisjärjestelmä meni kiinni. Nämä ovat siis ajatasaisemmat kuin Jukolan sivuilta löytyvät. Näiden mukaan valitset siis rintanumerosi.

Tällä hetkellä tilanne on käänytynyt niin, että miesten joukkueet ovat täynnä, mutta naisten kakkosjoukkueesta puuttuu ankkuri matkustusvaikeuksien takia.

Mikäli et tule majoituspaikalle "ilmoittautumaan" ja numeroa noutamaan ennen Venlojen viestin tai Jukolan viestin lähtöä, lähetä tekstiviesti joukkueenjohtajalle saapumisajastasi. Näin tiedämme, että olet kuitenkin tulossa paikalle. Sanni +358 40 761 8551 tai TOS +358 400 848 948.

Kilpailutarvikkeet

Rintanumerot ja tarkistuslipukkeet löytyvät Hakan uudesta sinisestä tunneliteltasta majoitusalueeltamme. Tuo teltta ei ole tarkoitettu rauhalliseen nukkumiseen vaan on valmistautumis- ja seurusteluteltta. Jokainen yöpyjä varaa itselleen paikan jostain muusta teltasta, ellei nuku taivasalla screenin edessä tms. Muista ottaa mukaan omat hakaneulat. Lainaemittejä voi kysyä minulta, jos oma ei toimi tai sitä ei ole lainkaan. 

Varusteista

Kaikkien miesten joukkueidemme osuuksilla 1-3 pitää olla otsalamppu+ladattu akku mukana. Lisäksi 1 ja 2 joukkueen 4. osuus tarvitsee myös Koska tällä hetkellä ei ole varmuutta, että kaikilla olisi lamppu jo varattuna, ota ladattu akku ja otsalamppu mukaasi, jos sinulta sellainen löytyy ja vaikka et itse tarvitsisi. Ilmoita lainausmahdollisuudesta TOS:lle.

Majoituksesta

Kilpailun läheisyyden ja peltoalustan takia olen varannut yhden majoitusruudun vähemmän kuin viime vuonna eli kaksi 10m x10m ruutua on maksettu hakalaisten telttoja varten. Majoitusalueelle pystytetään Majoitusalueemme ruudut ovat MG02 ja MG08. Toivottavasti tila riittää yöpyjille, kun tänä vuonna on lähdössä ennätysmäärä hakalaisia joukkueita Jukolaan. 

Maastosta

Vuoden 2019 Jukolan ja Venlojen viestit suunnistetaan tutussa maastotyypissä naapurikaupungissa Kangasalla. Maastosta löytyy siis hienoja alueita ja pienipiirteisyyttä, mutta myös hämäläistä pusikkoa. Järjestäjien laskemat km-ajat viittaavat melko hitaaseen maastoon.

Kartasta

Kartta on Janne Weckmanin tekemä, joka tarkoittaa melkoisen rajua yleistystä. Lopputulos on siis täysin päinvastainen kuin vanhoilla Apukäyrän kartoilla Hämeessä suunnistamaan tottuneille. Älä anna tämän yllättää sinua. Kannattaa tutustua myös näihin ISOM2017 mukana tulleisiin karttamerkkimuutoksiin, jos ei ole pariin vuoteen kisoissa käynyt. Erityisesti muurahaispesän uusi merkki voi aiheuttaaa hämmennystä.

Tutustu järjestjien verkkosivuilla 

Nautinnollista Jukolaa !

TOS


Jukola-maksut

Jukolan viestiin Hakan joukkueessa osallistuvan ja 30.1.2019 mennessä ilmoittautuneen omavastuu osanottomaksusta on 45€. Myöhemmin ilmoittautuneen omavastuu on 50 euroa. Maksu tulee suorittaa 7.4.2019 jaoston tilille FI10 5494 0940 0042 96. Kannattanee maksaa heti, niin ei unohdu. Merkitse maksunviestikenttään nimesi ja Jukola 2019. 

Omavastuista ovat vapautettuja ykkösjoukkueissa suunnistavat ja nuoret (20 vuotta ja nuoremmat). Haka siis maksaa majoitusalueiden kustannukset ja lainaa tarvittaessa Emit-kortin. 

Omavastuuosuuden maksusta vapautetut.

VENLAT

Kiuru Milja

Joensivu Inka

Leppänen Netta

Kytäjä Nea

Kytäjä Nora

Nurminen Jutta

Mäkinen Essi


JUSSIT

Aaltio Eerik

Aho Aaro

Aho Ilmari

Aho Rauli

Aumo Oskari

Halonen Severi

Heinonen Jouni

Karpelson Maksim

Nieminen Lauri

Nurminen Jussi

Rantala Valtteri

Saarinen Timo

Salonen Seeti

Taura Kalle