Hakan suunnistuskoulu

Hakan suunnistuskoulu tarjoaa joka vuosi mahdollisuuden perehtyä matalalla kynnyksellä suunnistukseen ja luonnossa liikkumiseen. Suunnistuskoulun kautta on helppo lähteä myös kilpailemaan suunnistuksessa omien mieltymysten mukaan. Suunnistuskoulussa on osallistujia vuosittain noin 50.

Haka on kartoittanut valkeakoskelaisille kouluille pihakarttoja. Myös aivan Valkeakosken keskustan tuntumassa on useita suunnistuksen opetteluun soveltuvia lähiliikuntapaikkoja. Valkeakoskelaiset koululaiset pääsevät siis suunnistamaan myös liikuntatunneilla.

Ajankohtaista

Suunnistuskoulun kausi 2021 päättyy maanantaina 27.9. seikkailuun pimenevässä illassa, kun vuorossa on suunnistuskoulun oma yösuunnistus eli taskulamppusuunnistus. Kokoonnumme hieman tavallista myöhemmin ja lähdemme maastoon n. klo 19.30. Ota mukaan tasku- tai otsalamppu. Rasteilla on heijastimet.

Koronatartuntojen välttämiseksi

• Älä tule kipeänä suunnistuskouluun
  • Pidä jonoissa, odotteluvaiheessa ja maastossa riittävästi etäisyyttä muihin ryhmiin
  • Pese kätesi saippualla kotoa lähtiessäsi ja kotiin palatessasi
  • Desinfioi kätesi ennen ilmoittautumista
  • Suunnistuskoulussa ei ole emit-leimausta
  • Muista aina ilmoittautua maastoon lähtiessäsi ja sieltä palatessasi!

Harjoitukset syksyllä 2021

PäiväPaikkaTeema
Ma 30.8.KorkeakangasKarttamerkkikertaus, kartan suuntaaminen ja reitinvalinta
Ma   6.9.Korkeakangas Suunnittele, ennakoi ja havainnoi
Ma 13.9.WareenaPyöräsuunnistus
Ma 20.9.Kaakonojan kuntorataRastibongaus
Ma 27.9.KirjaslampiTaskulamppusuunnistus, Harjoitus alkaa hämärän lähestyessä n. kello 19:30

Ohjeet ja yhteystiedot

Jokaisen harjoituksen alussa saat suulliset tai kirjalliset ohjeet, mihin tällä kertaa maastossa kannattaa kiinnittää huomiota. Myös maastosta palatessasi käydään harjoitus läpi.

Muista ilmoittautua ohjaajalle joka harjoituskerralla metsään lähtiessä ja myös sieltä palatessasi!

Mukaan tarvitset säänmukaiset ulkoiluvaatteet, lenkkitossut ja ensimmäisellä kerralla jaettavan karttamuovin.

Osallistumismaksu

Suunnistuskoulun osallistumismaksu (karttamaksu) vuodelta 2021 on 20€.  Voit maksaa osallistumismaksun suoraan suunnistusjaoston tilille. Tarkemmat maksutiedot saat täytettyäsi ilmoittautumislomakkeen (alla).

Suunnistuskouluun osallistuminen ei edellytä Valkeakosken Haka ry:n jäsenyyttä. Kannattaa kuitenkin liittyä jäseneksi (10 € lapsilta), sillä alle 20-vuotiaat Hakan jäsenet pääsevät ilmaiseksi Valkeakosken iltarasteille!

Suunnistuskouluun pääset ilmoittautumaan alla olevan lomakkeen avulla.

Tervetuloa suunnistamaan!

Tiedustelut ja kysymykset ilmoittautumiseen liittyen:

Pirjo Nieminen

pirjo-liisa.nieminen (A) pp1.inet.fi

Suunnistuskoulun vastuuhenkilö:

Ulla Ruotsalainen

Ilmoittaudu suunnistuskouluun

Ilmoittaudu mukaan suunnistuskouluun alla olevalla lomakkeella!

Karttojen tulostamista varten toivomme ilmoittautumista ennen harjoitusta. Mukaan voit kuitenkin tulla myös tulemalla harjoituspaikalle, muista silti ilmoittautua lomakkeella!

Olen osallistunut suunnistuskouluun aiemmin *