Hippo-suunnistuskoulu

Hippo-suunnistuskoulumme tarjoaa joka vuosi mahdollisuuden perehtyä matalalla kynnyksellä suunnistukseen ja luonnossa liikkumiseen. Suunnistuskoulun kautta on helppo lähteä myös kilpailemaan suunnistuksessa omien mieltymysten mukaan. Suunnistuskoulussa on kaksi eri tasoryhmää ja osallistujia vuosittain noin 50.

Haka on kartoittanut valkeakoskelaisille kouluille pihakarttoja ja myös aivan Valkeakosken keskustan tuntumassa on useita suunnistuksen opetteluun soveltuvia lähiliikuntapaikkoja. Valkeakoskelaiset koululaiset pääsevät siis suunnistamaan myös liikuntatunneilla.

Ajankohtaista

Vallitsevasta tilanteesta johtuen suunnistuskoulun aloitus viivästyy. Tiedotamme suunnistuskoulun toteutuksesta tilanteen selkiinnyttyä.

Suunnistusterveisin
Ohjaajat

Ohjeet ja yhteystiedot

Suunnistuskouluun voit tulla mukaan rohkeasti ilman aiempaa suunnistuskokemusta. Uudet harrastajat ja aiemmin suunnistaneet jaetaan taitotason mukaisiin tasoryhmiin suunnistuskoulun alkaessa. Mukaan voit tulla myös myöhemmin kauden aikana! Ohjaajina toimivat Hakan suunnistajat, jotka ovat tottuneita lasten ja nuorten ohjaajia.

Harjoitukset ovat pääsääntöisesti maanantaisin klo 18 alkaen, harjoitukset kestävät noin tunnin. Mukaan tarvitset jo ensimmäisellä kerralla säänmukaiset ulkoiluvaatteet ja lenkkitossut. Tarkempiin suunnistuskoulun ohjeisiin ja pelisääntöihin tutustutaan ensimmäisellä kokoontumiskerralla maanantaina 8.4. Tulethan paikalle huoltajasi tai muun tutun aikuisen kanssa.

Alle 7-vuotias lapsi on tervetullut mukaan suunnistuskoulun toimintaan huoltajansa tai muun tutun aikuisen kanssa; tässä tapauksessa lapsi tekee suunnistuskouluharjoituksen aikuinen-lapsi -parina tutun aikuisen kanssa. Myös 7-vuotiaat ja sitä vanhemmat voivat halutessaan ottaa harjoitukseen mukaan tutun aikuisen.

Suunnistuskoulun osallistumismaksu on 40€ sisältäen Hakan jäsenmaksun (10€). Osallistumismaksu sisältää ohjatut suunnistuskoulun harjoitukset keväällä ja syksyllä 2019. Samalla maksulla lapsi pääsee halutessaan osallistumaan kaikkiin Hakan iltarastitapahtumiin kaudella 2019. Mikäli lapsi on jo Hakan jäsen, osallistumismaksu on 30€. Maksutiedot annetaan ensimmäisessä harjoituksessa. Suunnistuskouluun pääset ilmoittautumaan alla olevan lomakkeen avulla.

Tervetuloa suunnistamaan!

Tiedustelut ja kysymykset ilmoittautumiseen liittyen:

Pirjo Nieminen

pirjo-liisa.nieminen (A) pp1.inet.fi

040 724 6169


Suunnistuskoulun vastuuhenkilö:

Ulla Ruotsalainen

040 751 4575, yhteydenotot mieluiten tekstiviestillä

Ilmoittaudu suunnistuskouluun