Hakan suunnistuskoulu

Hakan suunnistuskoulu tarjoaa joka vuosi mahdollisuuden perehtyä matalalla kynnyksellä suunnistukseen ja luonnossa liikkumiseen. Suunnistuskoulun kautta on helppo lähteä myös kilpailemaan suunnistuksessa omien mieltymysten mukaan.

Haka on kartoittanut valkeakoskelaisille kouluille pihakarttoja. Myös aivan Valkeakosken keskustan tuntumassa on useita suunnistuksen opetteluun soveltuvia lähiliikuntapaikkoja. Valkeakoskelaiset koululaiset pääsevät siis suunnistamaan myös liikuntatunneilla.

Ajankohtaista

Illat pimenevät ja suunnistuskoulun harjoitukset kaudelta 2022 päättyivät maanantaina 3.10. Pappilanniemessä. Keväällä 2023 jatketaan, tervetuloa mukaan sekä aloittavat että jatkavat!

Koronatartuntojen välttämiseksi

• Älä tule kipeänä suunnistuskouluun
  • Pidä jonoissa, odotteluvaiheessa ja maastossa riittävästi etäisyyttä muihin ryhmiin
  • Pese kätesi saippualla kotoa lähtiessäsi ja kotiin palatessasi
  • Desinfioi kätesi ennen ilmoittautumista
  • Suunnistuskoulussa ei ole emit-leimausta
  • Muista aina ilmoittautua maastoon lähtiessäsi ja sieltä palatessasi!

Harjoitukset 2022

Harjoitusten alkamisajankohta klo 18.00.

PäiväPaikkaTeema
Ma 25.4.

Apian seikkailupuisto

Ma 2.5.Sointulan kenttäkartan suuntaaminen, lähtösuunta
Ma 9.5.

Roukon yhtenäiskoulu

yläkenttä (vanha hiekkakenttä)

sprinttisuunnistus,

lyhyitä ratoja kouluympäristössä

Ma 16.5. Perkiöntien pää

maastoharjoitus

Korkeakankaan ulkoilumaastossa

La 21.5.Särkänniemi - suunnistus

kilpailu 5-16 vuotiaille,

myös saattajasarjat

Ma 23.5.Siivolan puisto / Kauppilanmäkikarttamerkkejä
Ma 30.5.Eerola / Kaakonojan kuntorata
Ma 6.6.Valmarinniemi
Suunnistuskoulun kesätauko, omatoimista harjoittelua iltarasteilla. Kilpaileville nuorille ohjattuja harjoituksia iltarasteilla.
Ma 8.8.Pappilanniemitutustuminen helppoihin iltarastiratoihin
Ma 15.8.Kaitamo, Pälkäne

tutustuminen kilpailuratoihin:

rastireitti, tukireitti, suora rata

Ma 22.8.Tietotien Lukioreitinvalintoja
Ma 29.8.Äimälä, Pörhölän laavujokamiehenoikeudet
Ma 5.9.Rironmäkikorkeuskäyriä
Ma 12.9.Korkeakangaspyöräsuunnistus
Ma 19.9.Korkeakangasviivasuunnistus
Ma 26.9.Wareena / Kerhomaja

taskulamppusuunnistus

Huom! hämärän tultua, n. klo 19.30

Ma 3.10.Pappilanniemipäättäjäiset

Ohjeet ja yhteystiedot

Jokaisen harjoituksen alussa saat suulliset tai kirjalliset ohjeet, mihin tällä kertaa maastossa kannattaa kiinnittää huomiota. Myös maastosta palatessasi käydään harjoitus läpi.

Muista ilmoittautua ohjaajalle joka harjoituskerralla metsään lähtiessä ja myös sieltä palatessasi!

Mukaan tarvitset säänmukaiset ulkoiluvaatteet, lenkkitossut ja ensimmäisellä kerralla jaettavan karttamuovin.

Osallistumismaksu

Suunnistuskoulun osallistumismaksu v. 2022 on 30 €.  Voit maksaa osallistumismaksun suoraan suunnistusjaoston tilille. Tarkemmat maksutiedot saat täytettyäsi ilmoittautumislomakkeen (alla).

Suunnistuskouluun osallistuminen ei edellytä Valkeakosken Haka ry:n jäsenyyttä. Kannattaa kuitenkin liittyä jäseneksi (10 € lapsilta), sillä alle 20-vuotiaat Hakan jäsenet pääsevät ilmaiseksi Valkeakosken iltarasteille koko kesän ajan!

Suunnistuskouluun pääset ilmoittautumaan alla olevan lomakkeen avulla.

Tervetuloa suunnistamaan!

Tiedustelut ja kysymykset ilmoittautumiseen liittyen:

Pirjo Nieminen

pirjo-liisa.nieminen (A) pp1.inet.fi

Suunnistuskoulun vastuuhenkilö:

Ulla Ruotsalainen

Ilmoittaudu suunnistuskouluun

Ilmoittaudu mukaan suunnistuskouluun alla olevalla lomakkeella!

Karttojen tulostamista varten toivomme ilmoittautumista ennen harjoitusta. Mukaan voit kuitenkin tulla myös tulemalla harjoituspaikalle, muista silti täyttää ilmoittaumislomake!

Olen osallistunut suunnistuskouluun aiemmin
Kuvauslupa: kuvia saa julkaista Valkeakosken Haka Suunnistuksen sosiaalisessa mediassa (Facebook, Instagram, Twitter)
Kuvauslupa: kuvia saa julkaista Valkeakosken Haka Suunnistuksen verkkosivuilla
Kuvauslupa: kuvia saa julkaista mahdollisessa Valkeakosken Sanomiin suunnistuskoulusta tehdyssä jutussa