Hippo-suunnistuskoulu

Hippo-suunnistuskoulumme tarjoaa joka vuosi mahdollisuuden perehtyä matalalla kynnyksellä suunnistukseen ja luonnossa liikkumiseen. Suunnistuskoulun kautta on helppo lähteä myös kilpailemaan suunnistuksessa omien mieltymysten mukaan. Suunnistuskoulussa on kaksi eri tasoryhmää ja osallistujia vuosittain noin 50.

Haka on kartoittanut valkeakoskelaisille kouluille pihakarttoja ja myös aivan Valkeakosken keskustan tuntumassa on useita suunnistuksen opetteluun soveltuvia lähiliikuntapaikkoja. Valkeakoskelaiset koululaiset pääsevät siis suunnistamaan myös liikuntatunneilla.

Ajankohtaista

Maanantaina 21.9. Pappilanniemessä suunnistuksen jälkeen tulet kodalla. Tarjolla mehua ja makkaraa - voit halutessasi ottaa omiakin eväitä!

Harjoitukset syksyllä 2020

PäiväPaikkaTeema
Ma 17.8.Yrjölän kenttäKartta oikein päin ja peukalo paikoilleen!
Ma 24.8.Kuohenmaa, AhvenjärventieRastireitti, tukireitti, kilpailuradat
Ma 31.8.LiikennepuistoReitinvalinta
Ma 7.9.Rironmäki, SääksmäkiKorkeuskäyrät
Ma 14.9.WareenaPyöräsuunnistus
Ma 21.9.PappilanniemiHelppo rata turvallisessa maastossa - uskallanko mennä jo yksin?
Ma 28.9.KirjaslampiTaskulamppusuunnistus, Harjoitus alkaa hämärän lähestyessä kello 19:30

Ohjeet ja yhteystiedot

Suunnistuskouluun voit tulla mukaan rohkeasti ilman aiempaa suunnistuskokemusta. Syksyn 2020 harjoituksissa on pääosin tarjolla kaksi eritasoista ja -pituista rataa, jotka soveltuvat noin 6-14-vuotiaille yksin, yhdessä kaverin tai tutun aikuisen kanssa kuljettaviksi.

Suunnistusharjoitukset toteutetaan syksyllä 2020 seitsemänä maanantai-iltana klo 18 alkaen hieman aiemmasta poikkeavalla tavalla pandemiatilannetta silmällä pitäen:

Klo 18.00-18.20  maastoon  voivat  lähteä  oman aikuisen kanssa  liikkuvat  ja  yksin / kaverin  kanssa  metsässä  pärjäävät.

Klo  18.20  maastoon lähtevät  - pandemiatilanteen salliessa - ohjaajan kanssa  suunnistavat pienissä ryhmissä.

Jokaisen harjoituksen alussa saat suulliset tai kirjalliset ohjeet, mihin tällä kertaa maastossa kannattaa kiinnittää huomiota. Myös maastosta palatessasi käydään harjoitus läpi.

Muista ilmoittautua ohjaajalle joka harjoituskerralla metsään lähtiessä ja myös sieltä palatessasi!

Mukaan tarvitset säänmukaiset ulkoiluvaatteet, lenkkitossut ja ensimmäisellä kerralla jaettavan karttamuovin.

Osallistumismaksu

Suunnistuskoulun osallistumismaksu syksyltä 2020 on 20€.  Voit maksaa osallistumismaksun käteisellä tasarahalla ensimmäisellä kerralla tai suoraan suunnistusjaoston tilille ja esittää kuitin ensimmäisellä harjoituskerralla. Tarkemmat maksutiedot saat täytettyäsi ilmoittautumislomakkeen (alla).

Suunnistuskouluun osallistuminen ei edellytä Valkeakosken Haka ry:n jäsenyyttä. Kannattaa kuitenkin liittyä jäseneksi (10 € lapsilta), sillä alle 20-vuotiaat Hakan jäsenet pääsevät ilmaiseksi Valkeakosken iltarasteille!

Suunnistuskouluun pääset ilmoittautumaan alla olevan lomakkeen avulla.

Tervetuloa suunnistamaan!

Tiedustelut ja kysymykset ilmoittautumiseen liittyen:

Pirjo Nieminen

pirjo-liisa.nieminen (A) pp1.inet.fi

Suunnistuskoulun vastuuhenkilö:

Ulla Ruotsalainen

040 751 4575, yhteydenotot mieluiten tekstiviestillä

Ilmoittaudu suunnistuskouluun

Ilmoittaudu mukaan syksyn 2020 Hippo-suunnistuskouluun alla olevalla lomakkeella!

Karttojen tulostamista varten toivomme ilmoittautumista 15.8. mennessä. Mukaan voit kuitenkin tulla myös myöhemmin, muista silti ilmoittautua lomakkeella!

Olen osallistunut suunnistuskouluun aiemmin *

Koronatartuntojen välttämiseksi

• Älä tule kipeänä suunnistuskouluun
  • Pidä jonoissa, odotteluvaiheessa ja maastossa riittävästi etäisyyttä muihin ryhmiin
  • Pese kätesi saippualla kotoa lähtiessäsi ja kotiin palatessasi
  • Desinfioi kätesi ennen ilmoittautumista
  • Suunnistuskoulussa ei ole emit-leimausta tänä syksynä
  • Muista silti aina ilmoittautua maastoon lähtiessäsi ja sieltä palatessasi!