Hakan suunnistuskoulu

Hakan suunnistuskoulu tarjoaa joka vuosi mahdollisuuden perehtyä matalalla kynnyksellä suunnistukseen ja luonnossa liikkumiseen. Suunnistuskoulun kautta on helppo lähteä myös kilpailemaan suunnistuksessa omien mieltymysten mukaan. Suunnistuskoulussa on osallistujia vuosittain noin 50.

Haka on kartoittanut valkeakoskelaisille kouluille pihakarttoja. Myös aivan Valkeakosken keskustan tuntumassa on useita suunnistuksen opetteluun soveltuvia lähiliikuntapaikkoja. Valkeakoskelaiset koululaiset pääsevät siis suunnistamaan myös liikuntatunneilla.

Ajankohtaista

Koronatilanteesta johtuen aloitamme suunnistuskoulun maanantaina 3.5. oman aikuisen kanssa; kokoontumispaikalla ja reitin varrella on ohjaajia neuvomassa ja antamassa vinkkejä. Porrastamme maastoon lähtemistä osallistujamäärän selvittyä.

Koronatartuntojen välttämiseksi

• Älä tule kipeänä suunnistuskouluun
  • Pidä jonoissa, odotteluvaiheessa ja maastossa riittävästi etäisyyttä muihin ryhmiin
  • Pese kätesi saippualla kotoa lähtiessäsi ja kotiin palatessasi
  • Desinfioi kätesi ennen ilmoittautumista
  • Suunnistuskoulussa ei ole emit-leimausta tänä keväänä
  • Muista aina ilmoittautua maastoon lähtiessäsi ja sieltä palatessasi!

Harjoitukset keväällä 2021

Harjoitusten alkamisajankohta klo 18.00.

PäiväPaikkaTeema
Ma 3.5.

Apian seikkailupuisto

Kartta oikein päin ja peukalo paikoilleen!
Ma 10.5.Siivolan puisto - KauppilanmäkiKarttamerkkejä ja erilaisia rastipisteitä
Ma 17.5.Sointulan kenttäReitinvalinta
Ma 24.5.WareenaSuunnittele, ennakoi ja havainnoi.
Ma 31.5.ValmarinniemiRastibongaus
Ma 7.6.PappilanniemiHelppo rata turvallisessa maastossa - uskallanko mennä jo yksin?

Ohjeet ja yhteystiedot

Jokaisen harjoituksen alussa saat suulliset tai kirjalliset ohjeet, mihin tällä kertaa maastossa kannattaa kiinnittää huomiota. Myös maastosta palatessasi käydään harjoitus läpi.

Muista ilmoittautua ohjaajalle joka harjoituskerralla metsään lähtiessä ja myös sieltä palatessasi!

Mukaan tarvitset säänmukaiset ulkoiluvaatteet, lenkkitossut ja ensimmäisellä kerralla jaettavan karttamuovin.

Osallistumismaksu

Suunnistuskoulun osallistumismaksu (karttamaksu) keväältä 2021 on 20€.  Voit maksaa osallistumismaksun suoraan suunnistusjaoston tilille. Tarkemmat maksutiedot saat täytettyäsi ilmoittautumislomakkeen (alla).

Suunnistuskouluun osallistuminen ei edellytä Valkeakosken Haka ry:n jäsenyyttä. Kannattaa kuitenkin liittyä jäseneksi (10 € lapsilta), sillä alle 20-vuotiaat Hakan jäsenet pääsevät ilmaiseksi Valkeakosken iltarasteille!

Suunnistuskouluun pääset ilmoittautumaan alla olevan lomakkeen avulla.

Tervetuloa suunnistamaan!

Tiedustelut ja kysymykset ilmoittautumiseen liittyen:

Pirjo Nieminen

pirjo-liisa.nieminen (A) pp1.inet.fi

Suunnistuskoulun vastuuhenkilö:

Ulla Ruotsalainen

Ilmoittaudu suunnistuskouluun

Ilmoittaudu mukaan kevään 2021 suunnistuskouluun alla olevalla lomakkeella!

Karttojen tulostamista varten toivomme ilmoittautumista 30.4. mennessä. Mukaan voit kuitenkin tulla myös myöhemmin, muista silti ilmoittautua lomakkeella!

Olen osallistunut suunnistuskouluun aiemmin *