Hippo-suunnistuskoulu

Hippo-suunnistuskoulumme tarjoaa joka vuosi mahdollisuuden perehtyä matalalla kynnyksellä suunnistukseen ja luonnossa liikkumiseen. Suunnistuskoulun kautta on helppo lähteä myös kilpailemaan suunnistuksessa omien mieltymysten mukaan. Suunnistuskoulussa on kaksi eri tasoryhmää ja osallistujia vuosittain noin 50.

Haka on kartoittanut valkeakoskelaisille kouluille pihakarttoja ja myös aivan Valkeakosken keskustan tuntumassa on useita suunnistuksen opetteluun soveltuvia lähiliikuntapaikkoja. Valkeakoskelaiset koululaiset pääsevät siis suunnistamaan myös liikuntatunneilla.

Ajankohtaista

Tiistaina 18.6. ohjattu iltarastikerta suunnistuskoululaisille Korkeakankaalla, kokoontuminen klo 17.00.  D-radan voi kiertää oman aikuisen kanssa, reitti käydään yhdessä ohjaajan kanssa läpi ennen maastoon lähtöä niin halutessanne. On myös mahdollista suunnistaa D-rata yhdessä ohjaajan ja ryhmän kanssa. Suunnistuskoululaisille ilmainen osallistuminen.

Kalenteri 2019

PäiväPaikkaTeemaOpaslinkki
8.4.Sorrilan kouluAloitusinfo, emit-rataOpaste
15.4.Siivolan puistoKarttamerkit, korkeuskäyrätOpaste
29.4.Korkeakangas, itäKartan suuntausOpaste
6.5.Korkeakangas, itäHarjoituskilpailutOpaste
11.5.Hakan keskimatka, PälkäneHakan kilpailut halukkailleLinkki kisasivuille
13.5.Korkeakangas, länsiRogainingOpaste
18.5.Särkänniemisuunnistus, TampereOmatoiminen kilpailumatka halukkailleLinkki kisasivuille
20.5.Eerola Moikka HUOM! Muuttunut paikkaFillarisuunnistusOpaste
27.5.Eerola Moikka HUOM! Muuttunut paikkaViivasuunnistusOpaste
3.6.ValmarinniemiSuunnistuskarnevaalitOpaste

11.6. (TI)KaakonojaOhjattu harjoitus iltarasteillaOpaste
18.6. (TI)Korkeakangas pohjoinenOhjattu harjoitus iltarasteillaOpaste
25.6. (TI)ÄimäläOhjattu harjoitus iltarasteillaOpaste

5.8Tietotien lukioLeikkikisatOpaste
11.8.Junnusuunnistus, ValkeakoskiHakan kilpailut halukkailleLinkki kisasivuille
12.8.Eerola MoikkaJokamiehenoikeudetOpaste
19.8.Eerola MoikkaSprinttiOpaste
26.8.ÄimäläSuomen luontoOpaste
2.9.Tietotien lukioReitinvalintaOpaste
9.9.ApianniemiErilaisia karttojaOpaste
16.9.KerhomajaRastin ottoOpaste
23.9.KerhomajaTaskulamppusuunnistusOpaste
30.9.PappilanniemiPäättäjäisetOpaste

Ohjeet ja yhteystiedot

Suunnistuskouluun voit tulla mukaan rohkeasti ilman aiempaa suunnistuskokemusta. Uudet harrastajat ja aiemmin suunnistaneet jaetaan taitotason mukaisiin tasoryhmiin suunnistuskoulun alkaessa. Ohjaajina toimivat Hakan suunnistajat, jotka ovat tottuneita lasten ja nuorten ohjaajia.

Harjoitukset ovat pääsääntöisesti maanantaisin klo 18 alkaen, harjoitukset kestävät noin tunnin. Mukaan tarvitset jo ensimmäisellä kerralla säänmukaiset ulkoiluvaatteet ja lenkkitossut. Tarkempiin suunnistuskoulun ohjeisiin ja pelisääntöihin tutustutaan ensimmäisellä kokoontumiskerralla maanantaina 8.4. Tulethan paikalle huoltajasi tai muun tutun aikuisen kanssa.

Alle 7-vuotias lapsi on tervetullut mukaan suunnistuskoulun toimintaan huoltajansa tai muun tutun aikuisen kanssa; tässä tapauksessa lapsi tekee suunnistuskouluharjoituksen aikuinen-lapsi -parina tutun aikuisen kanssa. Myös 7-vuotiaat ja sitä vanhemmat voivat halutessaan ottaa harjoitukseen mukaan tutun aikuisen.

Suunnistuskoulun osallistumismaksu on 40€ sisältäen Hakan jäsenmaksun (10€). Osallistumismaksu sisältää ohjatut suunnistuskoulun harjoitukset keväällä ja syksyllä 2019. Samalla maksulla lapsi pääsee halutessaan osallistumaan kaikkiin Hakan iltarastitapahtumiin kaudella 2019. Mikäli lapsi on jo Hakan jäsen, osallistumismaksu on 30€. Maksutiedot annetaan ensimmäisessä harjoituksessa. Suunnistuskouluun pääset ilmoittautumaan alla olevan lomakkeen avulla.

Tervetuloa suunnistamaan!

Tiedustelut ja kysymykset ilmoittautumiseen liittyen:

Pirjo Nieminen

pirjo-liisa.nieminen (A) pp1.inet.fi

Suunnistuskoulun vastuuhenkilö:

Ulla Ruotsalainen

040 751 4575, yhteydenotot mieluiten tekstiviestillä

Ilmoittaudu suunnistuskouluun

Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan Valkeakosken Hakan suunnistuskouluun 2019. Täytä tiedot huolellisesti yhdessä huoltajasi kanssa!

Mukaan voit ilmoittautua koko kesän ajan ja tulla rohkeasti mukaan seuraavalle kerralle.

Jos et ole Valkeakosken Hakan jäsen sinut lisätään samalla jäseneksi, eikä sinun tarvitse huolehtia siitä erikseen.

Olen osallistunut suunnistuskouluun aiemmin *
Olen jo maksanut Haka ry:n jäsenmaksun 2019 *