AM-pitkä ja -viesti 22.-23.8.2020

Nuorten EM- ja MM-näyttökilpailut 

Valkeakosken Haka järjestää Hämeen ja Päijät-Hämeen aluemestaruuskilpailut pitkällä matkalla (22.8.) ja viestissä (23.8.) Kangasalan Kuohenmaalla. 

Lisäksi nuoret suunnistajat antavat kilpailujen yhteydessä näyttöjä pitkällä matkalla (22.8.) ja keskimatkalla (23.8.) syksyn arvokilpailuihin. 

Nuorten EM- ja MM-näyttökisoja varten on laadittu kaksi harjoitusta, jotka aukeavat 8.7.   

Harjoitukset rajautuvat varsinaiseen kilpailumaastoon ja sopivat hyvin maastotyyppiin tutustumiseen. Kartantekijä on sama kuin näyttökisojen kilpailukartalla. Rasteilla koodilliset rastiliput. Lähdössä ja maalissa rastiliput.

Harjoitus 1 (Ristikallio): Pitkän matkan malliharjoitus 6,4 km. Ratamestari Aaro Aho, kartoittaja Reijo Haaja. Kartan mittakaava 1:10 000 tai 1:15 000, kartoitusvuosi 2017. 

Harjoitus 2 (Honkakallio): Keskimatkan malliharjoitus 5,0 km. Ratamestari Timo Saarinen, kartoittaja Reijo Haaja. Kartan mittakaava 1:10 000, kartoitusvuosi 2017.

Kartan hinta 5 € / kpl + mahdolliset toimituskulut. Karttatilaus sisältää harjoituskartat ja osoitelinkit harjoituspaikoille. Toimitus joko postitse tai noutona. Lisätiedot ja karttatilaukset haka.suunnistus@gmail.com

Kilpailukutsu julkaistaan lähiaikoina. 

Nuorten näyttökilpailujen valintaohjeet löytyvät SSL:n verkkosivuilta.

Harjoituskieltoalue löytyy alta ja karttarekisteristä
Harjoituskieltoalueiden läpi kulkevia Roominvuorentietä ja Ahvenjärventietä pitkin saa kulkea autolla 16.8. asti. Kilpailuun osallistuvien ja heidän huoltajiensa liikkuminen ao. teillä harjoituskieltoalueella on kokonaan kielletty 17.-23.8. kilpailupysäköintiin tuloa lukuunottamatta.

kuva: www.karttarekisteri.fi